Четвер, 02.05.2024, 14:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 20 » Депутатські комісії
13:06
Депутатські комісії
      
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 62 сесії міської ради, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качанова відбулися засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол.Л.Суслов), питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик), на яких розглянуто 22 питання.

Основними питаннями, які були розглянуті – це питання, що стосувалися комунальної власності міста, а саме: прийняття у власність територіальної громади міста двох технологічних каналізаційних насосних станцій по вул.Транспортній,20а і 48д та каналізаційних мереж Знам’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №3; надання дозволу на безоплатну передачу об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво каналізаційного колектору житлового масиву «Жовтневе-Свердлове м.Знам’янка»; внесення змін до Програми енергоефективності в м.Знам’янка на 2014-2018 роки; внесення змін до рішення міської ради від 27 червня 2002 року №87 «Про створення цільового благодійного фонду «Благоустрій міста», внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка та інш. Також, голова бюджетної комісії Л.Суслов запропонував розглянути проект рішення щодо внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів.

Постійні комісії заслухали інформацію про хід виконання Міської програми правової освіти населення на 2011-2015 роки за перше півріч 2014 року; Міської програми передачі гуртожитку у власність територіальної громади м.Знам’янка, а також внесли зміни до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2015 роки та доповнення до додатку Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2014 рік.

Також, постійні комісії розглянули звернення депутатів міської ради до Голови Верховної Ради України О.Турчинова стосовно перегляду комунальних тарифів.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішень щодо регулювання земельних відносин.

Голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства І.Качанов запропонував внести до порядку денного та розглянути проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.06.2009р. №1015 «Про узгодження назв вулиць, провулків, проспектів міста Знам’янка» у зв’язку із впорядкуванням назви провулку Декабристів.

На засіданні постійної комісії було розглянуто одне кадрове питання, яке згідно з чинним законодавством належить до компетенції міської ради

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень, враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

В обговоренні даних проектів рішень взяли участь: секретар міської ради Н.Адамович, начальник фінансового управління Т.Іваськів та начальники структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 809 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты