Середа, 03.07.2024, 08:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 29 » Депутатські комісії
15:50
Депутатські комісії
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 64 сесії міської ради, за участю міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради Н.Адамович, депутатів міської ради та керівників структурних підрозділів апарату управління міської ради відбулися засідання постійних комісій  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. І.Качанов), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Антоненко) на яких розглянуто 21 питання.

Основними питаннями, які були розглянуті були питання: щодо безкоштовної передачі у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельної лінії від ТП-182 до житлового будинку №8 по вул. Гагаріна; про хід виконання Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2014-2018 роки; про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2011-2015 роки за 9 місяців 2014 року; про хід виконання Програми розвитку малого підприємництва у м. Знам’янка на 2012-2014 роки; про хід виконання Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2014-2017 роки; про хід виконання Міської програми патріотичного виховання населення на період  до 2017 року; про хід виконання Міської програми підтримки хореографії  та розвитку масового танцювального руху в м. Знам’янка на період до 2015 року; про встановлення пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу та Незалежність України».
 
12
Депутати розглянули: проект звіту голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення С.Бойко про роботу; проект звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання Кіровоградської області до Кабінету Міністрів України щодо скасування постанов, які погіршили умови оплати праці працівників бюджетної сфери (зменшення розміру надбавок за престижність педагогічним працівникам та за особливі умови оплати працівникам, зокрема і  бібліотечним); проект  Міської програми «Територіальна оборона» на 2014-2015 роки.

Враховуючи звернення мешканців міста щодо забезпечення участі територіальної громади у прийнятті рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка», з метою збереження права мешканців територіальної громади міста Знам’янка у прийнятті рішень щодо відзначення громадян за особливі заслуги у розвиток та життєдіяльність міста за період трудової та громадської діяльності та громадянам, які не проживають, але мають великі заслуги перед громадою міста, депутатам пропонується скасувати рішення міської ради від 25.07.2012р. №654 про внесення змін до відповідного Положення про нагородження, яке не передбачало обов’язковість збору відповідної кількості підписів мешканців міста для висування певної кандидатури на нагородження. В разі скасування рішення міської ради 2012 року, присвоєння даного звання буде проводитись відповідно до Положення, затвердженого рішенням міської ради від 22.03.2011 року №185 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» з врахуванням, в тому числі, зібраних підписів мешканців міста, результатів голосування на сесії міської ради та звернень суб’єктів подання.

Начальник фінансового управління міськвиконкому Т.Іваськів запропонувала розглянути проект рішення щодо внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів, а також враховуючи розпорядження голови ОДА щодо зменшення субвенції з державного бюджету на пільги та субсидії, у зв’язку із змінами чинного законодавства, та щодо збільшення субвенції з державного бюджету  на відшкодування вартості наданих коштів перевізникам автобусних маршрутів загального користування.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин. 

Про стан виконання депутатських запитів інформувала присутніх секретар міської ради Н.Адамович. Після обговорення проекту рішення, депутатами запропоновано винести його на розгляд міської ради з врахуванням змін щодо термінів розгляду деяких з них.

До порядку денного шістдесят четвертої сесії міської ради пропонується також внести проект рішення щодо затвердження першого заступника Знам’янського міського голови. 
В обговоренні даних проектів рішень взяли участь міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, депутати міської ради, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальник УМА та ЖКГ Л.Лаптєва.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.
 
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 829 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты