Четвер, 02.05.2024, 01:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 20 » Депутатські комісії
14:31
Депутатські комісії
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 66 сесії міської ради, під головуванням голови постійної комісії  з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Антоненка  відбулися засідання постійних комісій на яких розглянуто 23 питання.

Основними питаннями, які були розглянуті – це питання, внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014р №1225 «Про міський бюджет»;  звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2014 року та затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2015 рік.

Постійні комісії заслухали інформацію про хід  виконання Міської програми охорони навколишнього природного середовища м.Знам’янка на 2014-2015 роки; цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів культури міста; цільової програми розвитку фізичної культури та спорту; Програми зайнятості населення м.Знам’янка у 2014 році; проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу у 2014 році та Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

Також, постійні комісії розглянули Положення про порядок проведення конкурсу з визначення  юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Знам’янка, а також затвердження Міської програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2015 роки.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.
 
12
Голова постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Антоненко запропонував внести до порядку денного та розглянути проекти рішення  «Про затвердження списку народних засідателів Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області» та «Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.04.2012 року №581».

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

В обговоренні даних проектів рішень взяли участь секретар міської ради Н.Адамович, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, начальники відділів структурних підрозділів виконавчого  комітету Знам’янської міської ради та голова міської  організації ветеранів України Г.Бабійчук.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 785 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты