П`ятниця, 03.05.2024, 11:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 16 » Депутатські комісії
15:46
Депутатські комісії
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 68 сесії міської ради в залі засідань Знам’янської міської ради під головуванням депутата міської ради Олега Савелійовича Антоненка відбулися засідання постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього  природного середовища (гол. І.Качанов), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Антоненко) та з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Л.Суслов). Під час розгляду та обговорення питань порядку денного, депутатами було знято з розгляду два питання порядку денного та включено до розгляду додатково ще три питання.

Депутати розглянули та винесли на розгляд сесії міської ради наступні проекти рішень, що стосувалися виділення та використання коштів міського бюджету, а саме: про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів; про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2015 рік.
 
12
Проекти рішень щодо використання та визначення балансоутримувачів майна комунальної власності міста також знайшли підтримку членів постійних депутатських комісій і були прийняті рішення щодо розгляду на пленарному засіданні наступних питань: про зняття з балансу КП «Ринокторгсервіс» приватизованого нежитлового приміщення по вул. Петровського; про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельну лінію від ЗТП-185 до житлового будинку по вул. Фрунзе,91; про внесення змін до рішень міської рад від 21.06.2013р. №971 «Про передачу основних засобів комунального підприємства «Шляховик» та від 02 серпня 2013р. №990 «Про передачу основних засобів».

Відділами та управліннями виконавчого комітету Знам’янської міської ради, враховуючи хід виконання міських програм, були  надані на розгляд  депутатів міської ради інформації про хід виконання у 2014 році: Міської комплексної програми «Молодь знам’янщини» на 2009-2015 роки, Програми реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки, Міської цільової програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2015 роки, Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху на 2014-2016 роки. Запропоновано затвердити на сесії міської ради Міську цільову програму позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015-2017 роки.

Начальник відділу земельних питань А. Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин та інформацію про хід виконання Програми розвитку земельних відносин в місті Знам’янка на 2007-2015 роки.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради та інформацію структурних підрозділів апарату управління міської ради, на розгляд депутатів міської ради було винесено проект рішення щодо затвердження плану роботи Знам’янської міської ради шостого скликання на 2015 рік, який було погоджено винести на розгляд сесії міської ради.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2

Кировоград: новости и сайты