Субота, 27.04.2024, 00:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 18 » Депутатські комісії
16:25
Депутатські комісії
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 73 сесії міської ради в залі засідань Знам’янської міської ради під головуванням депутата міської ради, голови депутатської комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій. 

Ігорем Борисовичем Крижановським було представлено до розгляду депутатів звіт міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2014 рік. Проект даного рішення, відповідно до чинного законодавства, був оприлюднений на сайті міської ради, а на сьогоднішній день, відповідно до розпорядження міського голови від 10.03.2015 року №9, тривають зустрічі з громадою та йде його обговорення. 

 
12
У зв’язку зі змінами персонального складу депутатського корпусу, визнання обраним депутатом Знам’янської міської ради шостого скликання Сокирка Володимира Феліксовича, керуючись  п.1.2 Положення про постійні комісії Знам’янської міської ради шостого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 26.11.2010 року №27 «Про затвердження Положення про постійні комісії Знам’янської міської ради шостого скликання», депутатам пропонується затвердити новий склад постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Знам`янської міської ради шостого скликання. 

Депутати розглянули та винесли на розгляд сесії міської ради наступні проекти рішень, що стосувалися житлово-комунального господарства міста: «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 23.01.2015 року №1610 «Про перелік об’єктів комунальної  власності міста, що пропонуються в оренду на конкурсних засадах в  2015 році», «Про списання з балансу комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» основних засобів», «Про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельної лінії від ЗТП- 117 до житлового будинку по вул. Примакова,66».

Відділами виконавчого комітету Знам’янської міської ради, були  надані на розгляд  депутатів міської ради інформації про хід виконання Міської програми з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року та Міської комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2011-2015 роки. 

Начальник відділу земельних питань А. Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.

Під час розгляду та обговорення питань порядку денного, депутатами було включено до розгляду додатково ще два питання, одне з яких - звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області шостого скликання до Комітету з питань бюджету Верховної Ради України та народних депутатів України від Кіровоградщини, яке стосується недофінансування окремих галузей міста та заходів по забезпеченню завершення робіт на об’єктах незавершеного будівництва, а також запропоновано внести доповнення до Комплексної програми  запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у місті Знам’янці на 2006-2010 роки   і на період до 2015 року в частині включення до Програми пункту щодо технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/4

Кировоград: новости и сайты