Вівторок, 23.04.2024, 18:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 18 » Депутатські комісії
07:13
Депутатські комісії
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 77 сесії міської ради, під головуванням голови комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качанова відбулося засідання постійних депутатських комісій. На розгляд комісій було винесено 18 проектів рішень міської ради.  За результатами обговорення запропоновано виключити з порядку денного 3 проекти рішення (2 для доопрацювання з послідуючим розглядом на наступній сесії, 1 – у зв’язку з недоцільністю прийняття).

На початку роботи депутатських комісій секретар міської ради Н.Адамович звернулася до депутатів з проханням надати посильну фінансову допомогу гр. Фуртак В.Л. для забезпечення транспортування з м. Києва її доньки, Янкович А.М., 1978 р.н., інваліда-дитинства, якій було проведено складну операцію в Державному інституті нейрохірургії ім. академіка А.П. Ромоданова.

Депутат міської ради М.Терновий порушив питання щодо виконання наказів виборців у частині стану дорожнього покриття вулиць міста, їх благоустрою тощо.

Основні питання, які були розглянуті, стосувалися даних про внесення змін до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» - під час обговорення якого, депутатом О.Куцовим було порушено питання про можливість фінансування робіт з  грейдерування вулиць міста (за рахунок профіциту). Т.в.о. першого заступника міського голови – начальником фінансового управління Т.Іваськів було зазначено, що на сьогоднішній день для забезпечення видатків до кінця року по галузі «Освіта» не вистачає біля 2,0 млн. грн., по відділковій лікарні – 3,5 млн. грн. Очікується, що вільний залишок, який має Міністерство охорони здоров’я, може бути перерозподілений та спрямований, в тому числі, і на фінансування даного закладу охорони здоров’я. Також, начальником управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Л.Лаптєвою надано інформацію щодо робіт по встановленню дитячих ігрових майданчиків, вартості їх придбання та місць встановлення. 

Під час розгляду питання «Про стан забезпечення охорони громадського порядку, прав і свобод громадян на території міста Знам’янка» депутатами  запропоновано винести його на розгляд сесії з доповненням: направлення відповідного звернення до Міністерства внутрішніх справ України щодо відміни незаконних дій Знам’янського МВ УМВС України в частині реєстрації установи на території іншої ради, а саме – Дмитрівської сільської ради, та вжиття заходів щодо перереєстрації Знам’янського міського відділу УМВС України в місті фактичного розташування за адресою: Кіровоградська обл., м. Знам’янка, вул. Київська, 25. Також, депутатом В. Хохловим було піднято питання відповідності наявної штатної чисельності відділу нормативам та можливості наявними працівниками охопити територію міста та забезпечити реалізацію повноважень у достатньому обсязі.

Депутати заслухали інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Л.Лаптєвої «Про хід виконання Міської програми передачі гуртожитку у власність територіальної громади м. Знам’янка на 2013-2015 роки», а також інформацію щодо ситуації, яка склалася з реалізацією даної програми, враховуючи, в тому числі той факт, що відповідна державна програма, яка передбачала б кошти для фінансування заходів щодо реалізації програм передачі гуртожитків у власність територіальних громад, в поточному році не діє.

Депутатом міської ради О.Кузіним було внесено на розгляд  проект рішення міської ради «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо перегляду тарифів у сфері енергетики, житлово-комунальних послуг та індексації зарплат і пенсій на рівень інфляції», який запропоновано розглянути на пленарному засіданні.

Також, депутати розглянули питання регулювання земельних відносин та проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2015 року №1597 «Про ставки земельного податку у м. Знам’янка з 01.01.2015 року (відповідно до грошової оцінки земель міста)» – в частині встановлення ставок земельних податків для авто гаражних кооперативів, який з доопрацюваннями запропоновано винести на розгляд міської ради.

Наприкінці засідання, головою комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качановим було запропоновано депутатам міської ради взяти участь у прилюдному експонуванні Плану зонування (зонінг) території м.Знам’янка Кіровоградської області, яке відбудеться 24.06.2015 року в залі засідань міської ради, за участі представників ДП Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» ім. Ю.М. Білоконя.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь: міський голова І.Крижановський, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай,  присутні депутати міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 959 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/12

Кировоград: новости и сайты