Субота, 27.04.2024, 01:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 16 » Депутатські комісії
13:04
Депутатські комісії
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 80 сесії міської ради в залі засідань Знам’янської міської ради під головуванням депутата міської ради, голови постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качанова відбулися засідання постійних депутатських комісій міської. На розгляд депутатам було представлено 22 проекти рішень.

Депутати розглянули та винесли на розгляд сесії міської ради наступні проекти рішень, що стосувалися виділення та цільового використання коштів міського бюджету, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради  від 05 лютого 2015 року №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів; про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2015 рік.

Рішення щодо використання та визначення балансоутримувача майна комунальної власності міста щодо безкоштовної передачі у власність  ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельної лінії від ЗТП-195 до житлового будинку №19 по вул. Енергетиків  знайшло підтримку членів постійних депутатських комісій і було прийнято рішення щодо розгляду даного питання на пленарному засіданні. 

Відділами та управліннями виконавчого комітету Знам’янської міської ради, враховуючи хід виконання міських програм, були  надані на розгляд  депутатів міської ради інформації про хід виконання у 2015 році: Міської програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Знам’янка на 2013-2015 роки; програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2011-2015 роки; Міської програми підтримки хореографії та розвитку масового танцювального руху у місті Знам’янка на період до 2015 року.

Начальник відділу земельних питань А. Грицюк та депутат міської ради, заступник постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Куцов представили на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.

Широке обговорення депутатами відбулося під час розгляду проектів рішень «Про перейменування вулиць», «Про реорганізацію шляхом перетворення Державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» прийнятого до комунальної власності міста», «Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Знам’янка на 2016-2020 роки». 

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень будуть враховані при доопрацюванні матеріалів сесії та під час затвердження порядку денного пленарного засідання вісімдесятої сесії міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1049 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты