Середа, 01.05.2024, 21:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Держава має допомагати тим, хто не може обійтися без сторонньої підтримки
11:51
Держава має допомагати тим, хто не може обійтися без сторонньої підтримки
 
12
Нові соціальні ініціативи Президента України – це своєчасний і чіткий сигнал про те, що реформи і стабільність дають свій конкретний, практичний результат. Держава має допомагати тим, хто не може обійтися без сторонньої підтримки.

Реалізація соціальних ініціатив Президента України суттєво вплинула на активізацію діяльності Кіровоградської дільниці Полтавського казенного експериментального протезно-ортопедичного заводу, яка вже багато років виготовляє для мешканців нашого краю різноманітну протезну продукцію: ортопедичне взуття, швейно-бандажні вироби, милиці тощо.

На підприємстві створено базу даних усіх інвалідів області, завдяки чому фахівці дільниці мають можливість оперативно консультуватися зі спеціалістами управлінь соціального захисту населення, колегами з інших підприємств, медиками, тримати під контролем ситуацію із забезпеченням протезною продукцією тих, хто її потребує.

Сьогодні міський голова І.Б.Крижановський разом з начальником управління соціального захисту населення А.М.Волошиною відвідали інваліда нашого міста Паречнєва Володимира Афанасійовича, яким у вересні цього року було замовлено ортопедичне взуття.

Оперативно спрацювали спеціалісти Кіровоградської дільниці, виготовивши за короткий проміжок часу за індивідуальним замовленням дві пари ортопедичного взуття (зимове та літнє) для інваліда нашого міста, які саме і вручив міський голова Паречнєву В.А. під час особистої зустрічі.

На сьогодні в місті 131 особа з обмеженими фізичними можливостями отримала необхідні технічні та інші засоби реабілітації.

Спільними зусиллями всіх соціальних установ міста надалі посилюватиметься робота з піклування про інвалідів, створення для них всіх умов для того, щоб вони, незважаючи на вади здоров’я, почували себе повноцінними членами суспільства.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 771 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты