Неділя, 05.05.2024, 23:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 27 » Державна фінансова інспекція контролюватиме держзакупівлі
10:21
Державна фінансова інспекція контролюватиме держзакупівлі
З набранням чинності нового Порядку проведення перевірок держзакупівель органом державного фінансового контролю Держфінінспекція України отримала право проводити відповідні контрольні заходи – перевірки державних закупівель – на підконтрольних установах та вимагати усунення виявлених порушень.
До набрання чинності цього Порядку Держфінінспекція не могла проводити перевірок держзакупівель як окремих контрольних заходів, а тому здійснювала їх у межах інспектування та державного фінансового аудиту. Крім того, даний контролюючий орган здійснював контроль за дотриманням законодавства щодо держзакупівель шляхом запиту відповідних документів у підконтрольних установ (без виходу на об’єкт контролю шляхом запиту документів). Варто зауважити, що за результатами таких заходів звернення Держфінінспекції до підконтрольних установ усунути встановлені порушення, зокрема шляхом відміни торгів або розірвання укладеного договору про закупівлю, мали рекомендаційний характер.
Після введення в дію даного Порядку (17.09.2013 р.) Держфінінспекція отримала право складати протоколи про адміністративні порушення за ст.164-14 КУпАП з подальшою передачею цих матеріалів до суду не лише за результатами ревізій фінансово-господарської діяльності підконтрольних установ, в ході яких здійснювалася перевірка держзакупівель, а й за результатами перевірок держзакупівель. Окрім цього має право передавати матеріали перевірки до правоохоронних органів (МВС, СБУ, органи прокуратури).


Прес-служба Держфінінспекції в Кіровоградській області.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 807 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты