Субота, 20.04.2024, 14:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 9 » Державна підтримка в дії: громадяни отримали відшкодування за кредитами на придбання негазових котлів
08:12
Державна підтримка в дії: громадяни отримали відшкодування за кредитами на придбання негазових котлів
12

Державна програма енергоефективності працює. 1841 позичальник, який до травня 2015 року скористався кредитом в Ощадбанку на придбання  негазових котлів, отримав відшкодування частини кредитних коштів.

Для підтримки громадян у рамках реалізації державної програми енергозбереження уряд виділив понад 6,3 млн. грн. Це означає, що всі бажаючі утеплити своє помешкання за допомогою загальнонаціональної кредитної програми «Ощадний дім» неодмінно відчують підтримку держави та отримають компенсацію за кредитом.

Нагадаємо, що кредитування громадян за державною програмою енергозбереження стартувало в жовтні 2014 року. У 2014 році відшкодування за такими кредитами отримали 737 людей.  Клієнтам погашено частину суми кредитів у загальному розмірі понад 2,4 млн. грн. бюджетних коштів

У квітні 2015 року програму було розширено, завдяки чому люди отримали можливість придбавати в кредит не лише негазові котли, а й енергоефективне обладнання та матеріали, наприклад, радіатори опалення з терморегуляторами,  вікна з двокамерними енергоефективними склопакетами, матеріали для проведення робіт з теплоізоляції зовнішніх стін, підвальних приміщень, горищ, покрівель та фундаментів, теплові насоси тощо.

Кожному учаснику програми відшкодовується до 20% тіла кредиту на придбання котлів, альтернативних газовим, але не більше 5 тис. грн., та до 30% суми кредиту, залученого на придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів, але не більше  10 тис. грн.

 За довідками звертайтесь до будь-якого відділення Ощадбанку або в Контакт –центр за тел.: 0-800-210-800.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 916 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты