Вівторок, 07.05.2024, 15:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 27 » Державний реєстр виборців уточнюється
11:51
Державний реєстр виборців уточнюється
 
12         Минуло майже два місяці 2013 року. Відійшов у минуле 2012 рік — рік виборів народних депутатів України. Оголошено офіційні результати. Затверджений новий склад Верховної Ради. Вщух громадський резонанс. Знизилась цікавість політичних партій, громадських організацій та пересічних громадян до важливої складової виборчого процесу — списку виборців. Проте органи Державного реєстру виборців проводять звичну для них і, можливо на перший погляд, рутинну роботу з ведення Державного реєстру виборців. Здійснюється щомісячне поновлення бази даних Реєстру на основі відомостей, що надходять від установ та організацій, які за це відповідають. На території міста Знам’янки це: Знам’янський районний сектор управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, відділ Державної реєстрації актів цивільного стану по місту Знам’янка міськрайонного управління юстиції, Знам’янський міськрайонний суд, управління праці та соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому та центральна районна лікарня. І від того, наскільки повна і точна інформація надходить до відділу ведення Державного реєстру, залежить якість виборчих списків на наступних виборах.
Під час підготовки до виборів для покращення якості Реєстру зроблено багато: відділ ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради з вересня місяця приймав заяви громадян щоденно, без вихідних аж до виготовлення уточненого списку виборців. Внаслідок чого за заявами до Реєстру виборців було включено 50 осіб, 35 виборцям змінено ідентифікаційні дані, 18 - виборчі адреси, 274-м членам виборчих комісій проведено тимчасову зміну місця голосування. Велику роботу проведено у співпраці з дільничними виборчими комісіями, які оперативно повідомляли про неточності в списках виборців і спільно з відділом ведення Реєстру та відповідними установами і організаціями уточнювали та виправляли їх. Після виборів майже всі дільничні виборчі комісії надали до відділу ведення Реєстру інформацію про виявлені неточності для опрацювання у встановленому чинним законодавством порядку.
Залишилося ще достатньо проблем, які потрібно вирішувати. А результат може дати тільки співпраця з конкретним виборцем. Тому звертаємося до тих громадян, які залишились осторонь виборчого процесу, або, які мають інформацію про неточності у списках виборців, прийти до відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради та допомогти зробити Державний реєстр виборців кращим. Звертаємось до тих, кому виповнилося 18 років, хто повернувся у м.Знам’янку після навчання або служби у Збройних силах України, з проханням перевірити своє включення до Реєстру. Не чекайте нових виборів, а приходьте до нас уже зараз.
Чекаємо вас за адресою: м.Знам’янка, вул.Жовтнева, 19, каб.6 (при собі мати паспорт) Телефони відділу: 2-14-95, 7-72-43.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 755 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты