Четвер, 25.04.2024, 15:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 4 » Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» функціонує у звичному режимі
14:14
Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» функціонує у звичному режимі
12
На теперішній час державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» функціонує у звичному режимі, але навантаження на працівників дещо збільшено. 

На високому рівні забезпечують амбулаторне та стаціонарне лікування працівників і пенсіонерів залізниці, мешканців міста Знам’янка, а також проводять комісійні огляди декретованого населення міста Знам’янка та працівників залізничного транспорту, адже це безпека руху на залізниці.

Згідно Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» з 1 січня 2015р. передана на фінансування з міського бюджету, але субвенції на утримання даного закладу держава місту не передбачила. 

У квітні 2015 року з бюджету Знам’янського району була передана частина медичної субвенції м.Знам’янка у сумі 5329,4 тис.грн. В затвердженому бюджеті міста Знам’янка на 2015 рік було передбачено на фінансування даного закладу 1900,0 тис.грн. Нажаль цих коштів не вистачає навіть для забезпечення заробітної плати працівникам лікарні. На всі звернення міської влади до депутатів Верховної ради, Кабінету Міністрів, міністерств фінансів та охорони здоров’я ми отримували лише відписки та обіцянки допомогти у вирішенні цієї болючої проблеми, але на даний час від держави не надійшло жодної копійки допомоги «Державному закладу».

Та незважаючи на всі перепони і труднощі завдяки злагодженій роботі керівництва лікарні, міської влади, депутатського корпусу міста, працівники лікарні сьогодні отримують заробітну плату вчасно та в повному обсязі. 

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради і надалі буде вживати усіх  вичерпних заходів для забезпечення законності та права людей на отримання медичних послуг. Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження №798-р «Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів охорони здоров’я у власність (спільну власність) територіальних громад». На підставі даного розпорядження міська рада прийняла  рішення «Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста цілісного майнового комплексу  ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» та згідно розпорядження міського голови розпочала роботу комісія по прийняттю у власність даного комплексу. 

Сподіваємось, що з нового року в місті запрацюють два нових міських заклади охорони здоров’я з наданням повного комплексу медичних послуг населенню.



В.о. першого заступника 
міського голови                                                                                   Т.Іваськів


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1160 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/12

Кировоград: новости и сайты