Субота, 04.05.2024, 01:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 18 » ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЯ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАКЛИКАЄ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПІЛЬНО БОРОТИСЯ З ПРОЯВАМИ КОРУПЦІЇ
15:16
ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЯ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАКЛИКАЄ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПІЛЬНО БОРОТИСЯ З ПРОЯВАМИ КОРУПЦІЇ
12 Одним із пріоритетних напрямів діяльності Державної фінансової інспекції України є реалізація визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та вжиття комплексних заходів для запобігання і протидії корупції не лише на підконтрольних установах, а й у самій Держфінінспекції.
Як неодноразово повідомлялося, задля мінімізації корупціогенних чинників у контрольно-ревізійній сфері ще на етапі планування впроваджено підхід до відбору об'єктів контролю на підставі оцінки ризиків фінансових порушень.
Антикорупційну спрямованість мають і заходи Держфінінспекції в Кіровоградській області, до яких вона вдається для належного проведення контрольно-ревізійної діяльності та обмеження фіскального тиску на суб'єктів господарювання шляхом зменшення кількості контрольних заходів.
Керівництво Держфінінспекції в Кіровоградській області вже не вперше звертається до керівників підконтрольних підприємств, установ і організацій з проханням брати активну участь у протидії корупційним проявам серед працівників Держфінінспекції та невідкладно інформувати про такі прояви Держфінінспекцію в Кіровоградській області та правоохоронні органи.
Про зазначені факти можна повідомляти за наведеними далі номерами телефонів:
- номер телефону довіри Держфінінспекції – (0522) 24-44-85;
- номер телефону приймальні начальника Держфінінспекції в Кіровоградській області – (0522) 22-59-11;
- номер мобільного телефону головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Держфінінспекції в Кіровоградській області – 066-413-36-26.


                                                                         Прес-служба Держфінінспекції в Кіровоградській області


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 820 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты