Неділя, 05.05.2024, 23:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 27 » Дев‘ятикласники вивчатимуть „Основи податкових знань”
08:00
Дев‘ятикласники вивчатимуть „Основи податкових знань”

За ініціативи Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка побачив світ перший в історії України підручник для школярів „Основи податкових знань”, який рекомендовано Міністерством освіти та науки для учнів 9-х класів як факультативний. У наступні два роки планується розширити курс і для учнів 10-х та 11-х класів.

    Учбова програма передбачає чотири основні розділи:

Перший розділ присвячений історії розвитку податкової справи, основним етапам становлення податкової системи України та напрямам сучасної податкової політики. Проаналізувавши історичне минуле, діти переконаються, що за певних обставин податки можуть бути вирішальним чинником розвитку суспільства — допомагати йому виходити з кризового стану або, навпаки, кидати в кризу, зміцнювати існуючу владу чи спричиняти її падіння.

Про податкову політику держави та механізми оподаткування школярі дізнаються у другому розділі спецкурсу, про основи податкового законодавства та принципи функціонування податкової системи – у третьому.

Четвертий розділ допоможе засвоїти дітям їхні права та обов’язки як повноцінних учасників податкових правовідносин, враховуючи, що зовсім скоро вони будуть отримувати стипендію, заробітну плату або іншу форму доходу а, отже, набудуть статус платника податків.

Під час вивчення курсу «Основи податкових знань» учні набудуть практичного досвіду економічної поведінки і взаємодії, який зможуть використовувати як в повсякденному житті, так і в майбутній діловій кар'єрі.

Даний курс сприяє розвитку і формуванню умінь і навичок|, необхідних для будь-якої працюючої людини, будь він найнятим робітником або підприємцем

 

 

  Заступник начальника Знам»янської ОДПІ 

 ГУ Міндоходів у Кіровоградській обл                             І.С.Невінчана

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 715 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты