Субота, 20.04.2024, 12:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 24 » Відбулися практичні тренування органів управління та сил цивільного захисту міської ланки
14:15
Відбулися практичні тренування органів управління та сил цивільного захисту міської ланки
12
На території Очисних споруд Знам’янського водоканалізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград» відбулися практичні тренування органів управління та сил цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в осінньо-зимовий період. 

До зазначеного заходу було залучено мобільну групу реагування на НС у складі: ДПРЧ-18 У ДСНС України в області, Знам’янського ВП ГУНП, Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго», Знам’янського УЕГГ ВАТ «Кіровоградгаз», Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», Знам’янську підстанцію №4 станції екстреної медичної допомоги. Загалом, до проведення тренувань було залучено 12 одиниць техніки та 39 чоловік особового складу. 
12

В результаті тренувань відпрацьовано єдину методику дій органів управління з питань оперативного реагування при загрозі та виникненню надзвичайної ситуації, готовність до виконання завдань за призначенням, взаємодію органів управління міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, порядок дій органів управління та оперативно-чергових змін служб цивільного захисту.

Також, на навчаннях були присутні: завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради Балан С.М., начальник Знам’янського МРВ  Управління ДСНС України в області майор служби цивільного захисту Ларіонов В.С.
12

Завдяки високому рівню підготовки, злагодженості дій органів управління та сил місцевої ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ, Знам’янський гарнізон цивільного захисту отримав високу оцінку та визначено готовим до оперативного реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру з мінімізацією їх наслідків.


Знам’янський МРВ
Управління ДСНС України
у Кіровоградській області

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты