Четвер, 02.05.2024, 20:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 1 » Директор Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю отримала орден княгині Ольги
12:53
Директор Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю отримала орден княгині Ольги
12
Зазначив міський голова І.Крижановський на урочистостях присвячених святкуванню Дню працівника соціальної сфери, що відбулися в залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради та додав, що Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами працівників соціальної сфери у зв’язку з професійним святом Днем працівника соціальної сфери, про це йдеться в Указі Президента України № 595/2013 «Про відзначення державними нагородами України працівників соціальної сфери».

У ньому, зокрема, сказано: «За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери постановляю:

Нагородити орденом княгині Ольги III ступеня Валько Тетяну Іванівну – директора Знам’янського дитячого будинку-інтернату III-IV профілю, Кіровоградська область».

Нагадаємо , що даний інтернат працює в системі соціального захисту населення Кіровоградської області з 1986 року. В будинку - інтернаті знаходяться вихованці з вадами фізичного або розумового розвитку, які потребують постійного стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. Всі діти є інвалідами з дитинства. Серед діагнозів переважають: ДЦП, Синдром Дауна, вроджені аномалії розвитку, у тому числі артрогрипоз і спино-мозкові грижі та різні ступені розумової відсталості. Вік підопічних , які знаходяться в інтернаті , коливається від 4-х до 35 років

В закладі працює 7 сучасних ігрових кімнат, обладнаних сучасними меблями та забезпечених методичними іграми та іграшками для забезпечення загального розвитку дітей, кімната Монтессорі, дитяча кухня та дитяча пральня, де діти навчаються побутовим навичкам самообслуговування та навичкам соціальної поведінки.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1028 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты