Середа, 08.05.2024, 12:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 1 » Діти - це цвіт землі!
09:15
Діти - це цвіт землі!
 
12         Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є Міжнародний день захисту дітей.
День захисту дітей, який припадає на перший день літа, - одне з найстаріших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
12         Цьогорічне святкування Міжнародного Дня захисту дітей у нашому місті видалося багатим та різнобарвним на цікаві заходи. На залишилися осторонь і бібліотеки міста. Яскраво оформлена книжкова виставка «Дивосвіт дитячої книги» привертала увагу як малечі, так і підлітків та дорослих. Всі вони мали змогу згадати про свої книжкові уподбання.
Літературна лотерея «Книжковий вернісаж» та плакат відгуків «Моя улюблена дитяча книга» зібрали багато шанувальників книги, які стали активними учасниками першого у нашому місті книжкового флеш-мобу «Алея читання».  


Категорія: Новини культури | Переглядів: 897 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты