Субота, 27.04.2024, 05:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Дитина читає – Україна процвітає
08:41
Дитина читає – Україна процвітає
12
Для Знам’янської міської центральної   бібліотеки багаторічною традицією є проведення цікавих заходів до Всеукраїнського тижня дитячого читання, який щорічно відбувається у дні весняних канікул, напередодні Міжнародного дня дитячої книги. Цього року він проходить в бібліотеці під девізом: «Дитина читає – Україна процвітає».

Працівники центральної бібліотеки Наталія Сатир  та Наталія Мирошниченко в співпраці з бібліотекарем ЗОШ №1 Андрієнко О. А. та вихователем спеціальної школи – інтернат Патлай О.О. підготували цікаві інформаційні заходи.

 Конкурс дитячого малюнку «Чарівні фарби залишені пензлем»  та голосні читання відбулися серед молодших школярів ЗОШ №1. Старшокласники взяли участь в оформленні стінгазети «Все про книгу».

12
Учні допоміжних класів спецшколи-інтернат, для яких працівники читального залу підготували годину книги «З книгою дружити - в світі любо жити»  через відеоролики дізналися яка велика кількість деревини використовується для того, щоб виготовити папір та який складний шлях проходить книга, перш ніж потрапить до рук людини. Присутні  «в’язали вузлики» на пам’ять про бережне ставлення до книги, доповнювали прислів’я та розгадували загадки про книги та знання. А на згадку отримали від бібліотекарів пам’ятку «Твій друг – книга»


Категорія: Новини культури | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты