Четвер, 02.05.2024, 13:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 2 » Дитинства спогад – мій шкільний фотоальбом
09:04
Дитинства спогад – мій шкільний фотоальбом
   12
Кінець травня для учнів середніх загальноосвітніх закладів усієї України завжди хвилюючий, адже в цю пору завершується навчальний рік і розпочинаються очікувані канікули. А для випускників шкіл цей час особливий тим, що невдовзі вони переступлять поріг рідної школи й вирушать у самостійне життя.

30 та 31 травня 2014 року загальноосвітні навчальні заклади міста випускали у доросле життя учнів нашої незалежної країни.

Дітей, які народились і виросли в незалежній державі. Разом з нею переживали всі злети й падіння, на їхні дитячі плечі випало чимало випробувань як у житті, так і в освіті. Наші випускники впевнені в собі і всебічно розвинуті. Кожен, як молода зірочка, якими засяяла Знам'янка на святкових урочистостях . Кожна школа зібрала своє сузір’я, неповторне і впевнене в собі.   12
 
У Знам'янці цього року прощаються зі школою 171 випускників, 19 із них за високі досягнення у навчанні отримали золоті та срібні медалі. Та навіть серед цієї, можна сказати, учнівської еліти є ті, які впродовж навчання найбільш гідно представляли наше місто на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

В ці дні гуляючи вулицями міста, не можна було не помітити святково вбраних хлопців, дівчат та їхніх батьків.   12

Молоді, квітучі та життєрадісні випускники святкували закінчення навчання в школі. Дівчатам напрочуд гарно було у вишуканих сукнях, на високих підборах і з пишними зачісками. Хлопцям дуже личили ділові костюми.

Вручення атестатів, грамот і подяк відбувалося в урочистій обстановці у залах Будинку дитячої творчості, селищному Будинку культури та у школах.
   12
 
До випускників з урочистими привітаннями зверталися міський голова І.Крижановський , начальник міського відділу освіти Н.Попова, заступник начальника відділу освіти Н. Черкас, селищний голова смт.Знам'янка Друга С.Філіпенко.

Зокрема, Ігор Борисович наголосив, «Дорогі випускники !Сьогодні ваш день. Не забувайте своїх учителів, не забувайте своїх шкільних друзів! Робіть усе, щоб стати розумними, прогресивними і талановитими, тими, хто мріє і робить усе для майбутнього своєї сім'ї, своєї країни і свого міста. Щастя вам, успіхів, і завжди думайте тільки про хороше. У добру путь!»
  12

Бажали успіхів у дорослому житті й директори шкіл. Із сльозами на обличчі прощалися зі своїми вихованцями класні керівники. Подякували вчителям за титанічну працю батьки випускників.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань; педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей. Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки.
   12
 
Багато добрих слів та пісень почули вчителі від своїх вихованців. Аж поки юнаків та дівчат не підхопила і не закружляла така знайома мелодія шкільного вальсу

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах, а для декого, можливо, й робота. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 934 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты