Субота, 20.04.2024, 08:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 17 » Дива здійснюються саме перед святами
08:33
Дива здійснюються саме перед святами
12
В залі міського Палацу культури відбулася благодійна вистава «Таємнича знахідка» Кіровоградського обласного театру ляльок, для категорійних дітей, дітей переселенців та дітей, батьки яких знаходяться у зоні АТО. 

На святі були присутні в.о. першого заступника міського голови – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Загородня В.Г. та радник Міністра соціальної політики з питань переміщених осіб у Кіровоградській області Світлана Томашевська. 
12
Після вистави ведуча міського Палацу культури С. Бойко привітала дітей та розповіла що дива здійснюються саме перед святами, а Святий Миколай вручив діткам подарунки, які надав депутат Знам'янської міської ради, голова громадської організації "Знам'янська міська Спілка підприємців", генеральний директор ТОВ "ГЕОІД"  Кліпацький Сергій Вікторович.

Вітаючи дітей зі святом, секретар голови ГО "ЗМСП" Усаченко Інна Анатоліївна зазначила, що в  нашому місті проживають діти-переселенці, доля яких не байдужа кожному громадянину Знам'янщини. 

Дуже приємно, що напередодні новорічних свят Сергій Вікторович Кліпацький не залишився осторонь і надав можливість дітлахам відчути радісні почуття передавши їм солодощі (подарунки).

Категорія: Новини культури | Переглядів: 975 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты