Понеділок, 06.05.2024, 02:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 1 » Для школярів Знам’янщини пролунав перший дзвоник
11:29
Для школярів Знам’янщини пролунав перший дзвоник
 
12    1 вересня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня Знань. Зі словами привітання з цієї події та початком нового навчального року до учнів, педагогів та батьків звернулися представники органів виконавчої влади, депутати міської ради, представники органів місцевого самоврядування, керівники установ та організацій Знам'янщини.

  
12    Міський голова Ігор Крижановський взяв участь у святкуванні Дня Знань ЗШ І-ІІІ ст. №7 , ЗШ І-ІІІ ст. № 4 та навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей".

Ігор Борисович від імені голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка, народного депутата України Олександра Єдіна та від себе особисто привітав учнів, педагогів, батьків зі святом – Днем знань, побажав всім сил, витримки, наснаги на шляху до знань.

 
12    Під час урочистої лінійки у ЗШ І-ІІІ ст. № 4, за сприяння народного депутата України Олександра Єдіна, відбулося урочисте вручення міським головою І.Крижановським макету автомату АК-47 №. . Тепер учні даної школи матимуть змогу більш детально вивчати предмет «Захист Вітчизни».

Вітаючи колективи шкіл міський голова підкреслив, що День Знань – це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи.

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
  
12    
Перший заступник міського голови Володимир Олександрович Джулай привітав
учнів та педагогічний колектив ЗШ № 6 І-ІІІ ст. .

Секретар міської ради Тесленко Андрій Вікторович відвідав ЗНЗ І-ІІІ ст. № 3, керуюча справами міськвиконкому Тесленко Наталія Олександрівна побувала у ЗНЗ № 1 І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка, які привітали з початком нового навчального року педагогічні колективи, учнів та батьків.
 
12   
Жодне свято не проходить без подарунків. Від фракції «Партії регіонів» для занять на уроках фізичної культури учні отримали баскетбольні, футбольны м’ячі та гімнастичні обручі.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1086 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты