Субота, 04.05.2024, 05:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 6 » Для ветеранів — комфортні умови лікування
08:10
Для ветеранів — комфортні умови лікування
 
12         Завершується ремонт 2-х палат, закріплених за м.Знам'янка, в Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів Великої Вітчизняної війни. Рішення про створення в цьому медичному закладі належних умов для обслуговування ветеранів прийнято обласною ветеранською організацією за безпосередньої підтримки голови облдержадміністрації Сергія Ларіна. Було направлено відповідне доручення губернатора по містах та районах по віднайденню необхідних для цього коштів.
 
12 Міський голова І. Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, секретар міської ради А.Тесленко днями побували у госпіталі та ознайомилися із ходом ремонтних робіт. Вони залишилися задоволеними темпами реконструкції, адже будівельники працюють згідно графіку і до 9 Травня палати набудуть сучасного європейського вигляду.Це палати підвищеної комфортності із сучасними меблями, санвузлом, душовою кабінкою, гарячою водою.
Як повідомив міський голова, ремонтні роботи виконані за рахунок спонсорів. До справи благодійництва долучились: народний депутат України О.Єдін, депутат Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький, депутати Знам'янської міської ради: С.Постика, М.Терновий, О.Білієнко, В. Озеряний, В. Мамалат; приватні підприємці: Е.Хачатрян. , Ю.Іванов, О.Суворов, І.Довбенко, К.Завялов, В.Коваленко.
     Завдячуючи спонсорам, які проявили небайдужість до акції " Зірка пам'яті", ветерани війни матимуть усі зручності й умови для лікування. Хочу наголосити, що турбота про ветеранів – це не одноденна акція, а постійне піклування про старше покоління. 



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 714 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты