Понеділок, 06.05.2024, 05:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 9 » До 1025-річчя хрещення Київської Русі
17:03
До 1025-річчя хрещення Київської Русі
 
12    1025-а річниця хрещення Русі має бути відзначена в кожному населеному пункті України. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час наради з членами Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі.
9 квітня керуюча справами міськвиконкому Тесленко Наталія Олександрівна провела чергове засідання організаційного комітету з підготовки з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі. У Знам’янці з нагоди відзначення цієї дати буде проведено низку культурних та духовно-просвітницьких заходів: урочистості з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі, хресні ходи, святкові молебні, театралізоване дійство та виставка декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва, присвячені історії християнства в Київській Русі та Україні. Також у міському краєзнавчому музеї та міських бібліотеках будуть організовані тематичні виставки, інформаційні години, присвячені 1025-річчю хрещення Київської Русі, в навчальних закладах міста заплановані тематичні уроки з історії християнства в Україні та духовної спадщини українського народу, а також перегляди кінофільмів про визначні пам’ятки культури.
Члени оргкомітету прозвітували про стан виконання ними доручень, передбачених розпорядженням міського голови від 4 лютого 2013 року №17 «Про відзначення в місті Знам’янці 1025-річчя хрещення Київської Русі».
Відповідно до Указу Президента України Днем хрещення Київської Русі – України визначено 28 липня. За православним календарем цього дня також вшановується пам’ять святого рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Київської Русі.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 605 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты