Понеділок, 06.05.2024, 02:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 3 » До 145 – ти річчя м. Знам'янки
08:45
До 145 – ти річчя м. Знам'янки
12
   Під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Знам'янської міської ради Л. Меренкової відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення міських заходів, пов'язаних з відзначенням Дня міста.  
    Л. Меренкова ознайомила всіх присутніх з планом міських заходів, пов'язаних зі святкуванням 145 – ти річчя міста. Зі своїми пропозиціями стосовно святкової програми виступили начальник міського відділу освіти Н. Попова, начальник відділу культури та туризму С. Бабаєва, начальник відділу молоді та спорту Р. Ладожинська. Члени оргкомітету обговорили підготовчі роботи для здійснення концертної, розважальної та спортивної програм. Також, було зазначено, що щорічний, приурочений до святкування Дня міста, міський конкурс "Знам'янчанин року", планується провести 1 серпня. Концертно – розважальна програма у міському парку відпочинку розпочинатиметься з 10.00 год. 3 серпня. Родзинкою свята стане "Парад візочків".
   Відповідальним працівникам виконавчого комітету за організацію та здійснення міських заходів по відзначенню Дня міста були надані доручення, відповідно до їх компетенції.
   Інформація про час та дату проведення міських заходів буде оголошено пізніше на сайті Знам'янської міської ради та газеті "Знам'янські вісті".

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты