Понеділок, 06.05.2024, 00:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 25 » До 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників
13:49
До 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників
12         
Керуюча справами міськвиконкому Наталія Олександрівна Тесленко провела засідання організаційного комітету по підготовці проведення Всеукраїнської естафети пам'яті "Слава визволителям України" та відзначення 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників.
Проведення на території міста Всеукраїнської естафети пам'яті "Слава визволителям України" засвідчує шану сьогоднішнього покоління подвигу народу у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 рр. та вшановує пам'ять полеглих у боротьбі за визволення території Кіровоградської області від фашистських загарбників, спрямовує підростаюче покоління до шанобливого ставлення до ветеранів війни і збереження пам'яті про Перемогу.
Наталія Олександрівна перевірила стан виконання основних заходів, які зазначені у плані міських заходів по відзначенню цих подій. Основним завданням учасників наради стало неухильне виконання заходів по відзначенню величних подій. Першим питанням, що постало при обговоренні стало впорядкування пам'ятників міста та меморіального комплексу, місць поховання захисників Вітчизни на території міста. Також, було обговорено стан проведення обстеження матеріально – побутових умов проживання ветеранів Великої Вітчизняної війни з визначенням їх потреб та надання їм необхідної адресної допомоги.
З метою вшанування подвигу визволителів Знам`янки міськвиконкомом планується проведення урочистостей з нагоди 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників, створення експозиції «Слава визволителям», проведення шкільних уроків, зустрічей ветеранів Великої Вітчизняної війни з молоддю та інше. Також, планується випуск тематичного буклету, присвяченого 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників. 9 грудня ц.р. планується проведення урочистої ходи до меморіального комплексу та проведення урочистостей у приміщенні міського Палацу культури. Напередодні святкових заходів заплановано привітання учасників Великої Вітчизняної війни міським головою, депутатами міської ради.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 807 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты