П`ятниця, 19.04.2024, 11:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 27 » До Дня Конституції України
11:19
До Дня Конституції України

 
12         Напередодні державного свята - Дня Конституції України у залі засідань Знам'янської міської ради відбулись урочистості за участю депутатів міської ради, громадськості міста, представників трудових колективів установ та організацій міста. 
На урочистому засіданні з нагоди відзначення 17-ї річниці Конституції України були присутні секретар міської ради Андрій Вікторович Тесленко, перший заступник міського голови Володимир Олександрович Джулай , селищний голова смт. Знам’янка Друга Сергій Іванович Філіпенко.
12         Вітаючи присутніх, Андрій Вікторович підкреслив, що Конституція України – це основоположний документ Української державності. Він також зазначив: «Сьогодні люди все глибше усвідомлюють значення Основного Закону для розбудови держави.   
12          Адже її незалежність, демократизація, розширення прав людини і громадянина, ідеали справедливості мають бути на чолі устрою всіх цивілізованих країн світу.
Конституція – одна для всіх. Шануймо її і пам’ятаємо, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення. Саме тому Україна починається з кожного з нас. Нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де панували б демократія, закон і справедливість.
Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини».
12         Вчитель історії та правознавства навчально-виховний комплекс "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" С. Філіпова розповіла про основні історичні аспекти, що передували прийняттю Конституції України.
Цього дня за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради нагороджено секретаря Знам'янської Другої селищної ради Лазареву Н. В.
Також, за сумлінну творчу позицію, особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління Подяками Знам'янської міської ради нагороджено молодих вчителів загальноосвітніх навчальних закладів міста Кононенко А. С., Лубяну І. В., Неводничу І. С.
12         У рамках урочистостей відбулося покладання квітів до пам'ятника Великого Кобзаря.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1009 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты