Понеділок, 22.07.2024, 15:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 43
Гостей: 43
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 2 » До Дня людей похилого віку та Дня ветерана
10:56
До Дня людей похилого віку та Дня ветерана
12
  Прекрасна пора, коли у прощальному вальсі кружляє багряне листя і душа сповнена осінніх фарб, надій на краще майбутнє. Саме в цю прекрасну пору ми відзначаємо свято людей, яких торкнулася своїм крилом сивина, людей, які піднімали з руїн нашу Україну, будували, ростили хліб, лікували, вчили і творили.
  Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.  Такими словами розпочався святковий концерт, присвячений Дню людей похилого віку та Дню ветерана, який відбувся 1 жовтня на сцені міського Палацу культури.
Слова привітання прозвучали від міського голови І.Б.Крижановського, голови міської організації Ради ветеранів України Г.О.Бабійчук.
12 Звертаючись до ветеранів та людей поважного віку, міський голова сказав: «Ви, люди старшого покоління – джерело народної мудрості, Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція стали взірцем для нас та підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність».
Ігор Борисович подякував ветеранам за патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашої держави та міста.
 За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, активну громадську позицію та з нагоди Дня ветерана 
Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено члена президії Знам'янської міської організації Організації ветеранів України Саєнко Талу Володимирівну,

  Грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації - заступника голови Знам'янського міського комітету ветеранів праці міської організації Організації ветеранів України Ільченка Едуарда Дмитровича.
12  За активну громадську позицію, виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління, особистий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Дня ветерана Почесною грамотою Знам'янської міської ради нагороджено:
члена президії міської організації Організації ветеранів України Сердюк Валентину Дмитрівну
керівника клубу виноградарів "Сонячна ягода” Знам'янської міської організації Організації ветеранів України Голдінова Анатолія Васильовича
керівника клубу "Калинонька” територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Знам'янка Дордюк Світлану Мар'янівну
голову первинної ветеранської організації Знам'янського професійного ліцею Ткаченко Людмилу Олексіївну
голову первинної ветеранської організації "Укртелеком” Хирсу Олександра Миколайовича
голову первинної ветеранської організації Будівельно-монтажного експлуатаційного управління № 3 Дем'яненко Любов Йосипівну
голову первинної ветеранської організації колишнього відділу робітничого постачання Гребеннікову Лідію Іванівну.
 Та не тільки слова привітання були подарунком для глядача, а й святкова лотерея. 
12  Але глядач із захопленням чекав концерт, який був підготовлений солістами міського Палацу культури, дитячої музичної школи, танцювальним колективом "Веселка" міського Палацу культури та звісно, народний самодіяльний ансамбль української пісні та танцю «Барвінок», керівник заслужений працівник культури Євдокія Мельниченко, хореограф Тетяна Часник. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1195 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты