П`ятниця, 26.04.2024, 03:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 5 » До Дня місцевого самоврядування
16:45
До Дня місцевого самоврядування
125 грудня 2013 року у залі засідань міської ради відбувся святковий захід для голів і секретарів квартальних та будинкових комітетів, присвячений Дню місцевого самоврядування. Це люди з високими організаторськими здібностями, вмілі оратори, широко обізнані з життям міста, області, країни; люди з великим авторитетом. Адже не дарма знам’янчани обрали саме їх своїми лідерами і саме їм довірили представляти інтереси громади.
12 
Перших помічників і порадників міської влади привітали зі святом міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко.  За активну громадську позицію, відповідальне ставлення до виконання громадської роботи та з нагоди Дня місцевого самоврядування кращих представників органів самоорганізації населення було відзначено грамотами міської ради, а саме: 
- Ткаченко Валентину Арсентіївну, голову квартального комітету № 7;
- Дробаху Ніну Іванівну, голову квартального комітету № 17;
- Середенко Віру Степанівну, голову квартального комітету № 20;
- Керничну Людмилу Володимирівну, голову квартального комітету № 30;
- Хирсу Олександра Миколайовича, голову будинкового комітету № 14.
  Від депутатського корпусу присутніх привітала депутат міської ради Н.Лозан, яка подякувала всім за плідну співпрацю і побажала здійснення всіх задумів і мрій.
12

У своєму виступі міський голова Ігор Борисович Крижановський зазначив, що квартальні та будинкові комітети – найближча до людей влада в місті, перші порадники і перші помічники із вирішення найрізноманітніших питань повсякденного життя. Багато завдань на сьогоднішній день лягає на плечі голів і секретарів будинкових комітетів. Відповідальність за долю мешканців багатоповерхівок взяли на себе ви – люди ініціативні, сповнені доброти і людяності.
12 
Щодня вам доводиться вирішувати найболючіші проблеми жителів будинків: за порадою, за допомогою йдуть до вас люди. 

Вислухати кожного, поспівчувати, допомогти, організувати жителів на практичне виконання рішень міської ради та її виконавчого комітету – це лише маленька частка тієї роботи, яку вам доводиться виконувати. Не менш важлива ділянка роботи і у голів квартальних комітетів . Серед них люди різного віку: і старшого, і середнього, і молодь. Проте вік і немає особливого значення у виконанні роботи на громадських засадах, бо ви, шановні, є активними громадянами суспільства. А значить є розуміння того, що саме від такої вашої життєвої позиції залежить добробут, життєвий рівень кожного співвітчизника, кожної родини, економічний стан нашого міста і держави в цілому.

За традицією, учасників святкового зібрання привітали піснею солісти міського Палацу культури .


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 808 | Додав: Zagor | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты