П`ятниця, 19.04.2024, 09:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 9 » До Дня міста у Знам`янці вирували спортивні події
15:07
До Дня міста у Знам`янці вирували спортивні події
12
До Дня міста у Знам`янці вирували спортивні події. Здається, наших спотрсменів надихав дух щойно розпочатої олімпіади, адже і наш знам`янчанин Андрій Хрипта (вихованець тренера С.Кошового) брав участь у олімпійських велогонках, за якими ми уважно спостерігали. 

А в місті і справді було безліч спортивних подій. У п`ятницю 05.08.2016 стартувала вже двадцята  Всеукраїнська велогонка присвячена Дню міста. На ці змагання приїхали спортсмени з тринадцятьох міст України. Велогонки тривали три дні, тож повернемось до неї трохи пізніше. 

12
У  суботу шостого серпня спортивний день розпочався турніром з гандболу, участь у якому взяли: «Локомотив» (Знам’янка), КДЮСШ (Знам’янка) та «Ятрань» (Кропивницький). Як і завжди, гандболісти демонстрували дуже емоційну, захопливу гру, яка не може глядачів залишати байдужими. До того ж, на змаганнях з гандболу завжди дуже позитивна та доброзичлива атмосфера. Все це – складові успіху, спортивного азарту та популяризації спорту.

Тим часом, у затишному павільоні «Дубрави» розпочався відкритий турнір з шахів, на який зібралося 26 провідних шахістів із Знам`янки, Кропивницька, Олександрії, Світловодська та Горішніх Плавнів. 12
Як зазначили самі шахісти – це був справжній фестиваль шахів, який тривав два дні. Шахісти дуже вдячні організаторам цього шахового фестивалю: голові клубу «Біла тура» В.Євтушенку та надихачу і спонсору змагань, підприємцю С.Харченку, та висловлюють сподівання, що суміжні з нами міста та області скористаються нашим досвідом, та проводитимуть такі турніри, а також, висловлюють побажання, щоб такі «фестивалі шахів» були традиційними. Зі свого боку, зауважу, що шахові турніри до Дня міста, це вже – традиція, але відбувалися вони раніше у значно меншому форматі.

РРК «Олімп» гостинно відчинив двері для турніру з більярду. Атмосфера виваженності і стриманності притаманна цьому виду спорту, трималась недовго, адже наприкінці ігри були вже несподіванні напруга та скажений накал. Тобто турнір виявився цікавим та захоплюючим.

12
Закінчився наш передсвятково-олімпійський день матчем з футболу між командами ветеранів «Локомотив» – «Будівельник».  Гра була цікава і напружена, незважаючи на спеку. Перед грою міський голова С.Філіпенко, вдягнений у форму команди «Локомотив», сказав гравцям слова привітання, зазначив, що намагається приділяти спорту якомога більше уваги, побажав всім перемог і.... поринув у гру. 

Тепер, про результати.
Всеукраїнська велогонка: 18 комплектів нагород за результатами трьох днів змагань. Максим Федорчук зі Знам’янки став абсолютним переможцем серед молодших юнаків 2004 р.н. і молодше, вигравши три золоті нагороди. У цій віковій категорії знам’янчанин Іван Андреєв виборов дві срібні нагороди та «бронзу» у гонці «Критеріум».
12

Спортсмен клубу «Рос Агро» (с. Мошорине) Олег Крижанівський здобув срібну нагороду у гонці «Критеріум» та бронзову у індивідуальній гонці серед молодших юнаків 2004 р.н. і молодше. Сергій Сидор був другим у гонці «Критеріум» серед юнаків 2002 р.н.

На нагородженні були присутні народний депутат О.Довгий, міський голова С.Філіпенко, які і вручили перший комплект нагород. Після нагородження учасники змагань із задоволенням ласували морозивом від народного депутата.
Гандбол: 
12
Переможцем змагань стала команда з обласного центру. «Ятрань» у першому турі перемогла «Локомотив» з рахунком 23:19, а в другому зіграла внічию з КДЮСШ – 12:12. Друге місце посів «Локомотив», який переграв КДЮСШ (12:10).
Шахи:  
І місце – Д.Шевченко, КМС (м.Кропивницький);
ІІ місце – Г.Ходотов, КМС (м.Олександрія);
ІІІ місце – С.Грищенко, КМС (м.Кропивницький).
Призом відмітили ветерана-шахиста із Світловодська – О.Бендюка.
Переможець змагань отримав приз від народного депутата О.Довгого – новенькі шахи ручної роботи. А клубу «Біла тура» шахи подарував відділ молоді та споту.

12
У змаганнях з більярду місця розподілилися таким чином:
І місце – В.Мотузков;
ІІ місце – В.Махненко;
ІІІ місце – розділили Р.Сметана та А.Квасов.
Хочу зауважити, що Анатолію Квасову (с.Суботці), вже виповнилося 77 років, та це не заважає йому триматися у чудовій спортивній формі. Тож – так тримати!  

І футбол. Запекла і цікава гра закінчилася рахунком 6:3 на користь «Локомотива». Кращі гравці – Едуард Кравчик («Локомотив»)  та  Микола Грабовський («Будівельник») – відзначені пам`ятними статуетками. 

12
Хоч це було не легко, я, та спеціаліст відділу А.Сугарей  намагалися привітати всіх спортсменів з Днем міста та відкриттям турнірів, побажати наснаги і перемог. Відділ молоді, спорту та охорони здоров`я потурбувався про нагородні матеріали та призи. Бажаємо всім здоров`я, успіхів, перемог у спорті та житті.

Начальник відділу молоді,
спорту та охорони здоров`я                             Р.Ладожинська

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 961 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты