Понеділок, 06.05.2024, 03:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 6 » До Дня підприємця
16:16
До Дня підприємця
12В залі засідань Знам’янської міської ради відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця. У заході взяли участь: міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Андрій Тесленко, перший заступник міського голови Володимир Джулай, голова Знам’янської міської Спілки підприємців, депутат Кіровоградської обласної ради Сергій Кліпацький, керівники та представники підприємств, організацій, суб'єктів господарювання міста.

Міський голова привітав підприємців та висловив підтримку кожному, хто здійснює добрі справи на користь міста Знам’янки та його жителів. Побажав натхнення і здійснення задумів, мудрості у справах та процвітання у бізнесі, міцного здоров’я й родинного благополуччя.

Продовжуючи свій виступ він зазначив, що міська влада робитиме усе можливе для того, аби державна політика, скерована на розвиток та підтримку бізнесу, була гідною усіх суб’єктів господарювання. 
        
 Найбільш успішних підприємців міською владою було нагороджено Почесними грамотами, грамотами та Подяками Знам’янської міської ради за вагомий внесок у розвиток і вдосконалення підприємницької діяльності, вирішення актуальних питань соціально–економічного розвитку міста, ефективну співпрацю з органами місцевого самоврядування тощо.

На адресу підприємців лунали вітання і від голови Знам’янської міської Спілки підприємців, депутата Кіровоградської обласної ради Сергія Кліпацького, який привітав усіх підприємців зі святом, подякувавши за співпрацю та нагородив грамотами кращих підприємців.
Святковим дарунком для всіх присутніх став чудовий концерт.

12


         


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 861 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты