Четвер, 28.03.2024, 14:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 2 » До Дня працівника соціальної сфери
10:47
До Дня працівника соціальної сфери
12
 Традиційно в першу неділю листопада держава і суспільство вітають людей, професійним обов’язком яких є захист прав і свобод соціально незахищених верств населення, щоденна турбота про пенсіонерів, ветеранів і інвалідів, дітей і молодь, вирішення питань зайнятості, оплати праці, призначення пенсій, державних компенсацій та інших соціальних виплат.
 Людям, чиїм професійним покликанням є допомога ближньому, були присвячені урочистості, що відбулися в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Вони були приурочені до Дня працівника соціальної сфери.
Від імені керівництва міста з теплими словами привітання до присутніх звернувся міський голова Ігор Крижановський, який, зокрема, відзначив, що День працівника соціальної сфери України - справедлива шана держави і подяка жителів міста за працю, яка сповнена
12гуманізму, милосердя, любові і тепла.
Я переконаний, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію. «Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни», - зазначив у своєму виступі міський голова Крижановський І.Б.
  До привітань також долучилися: секретар міської ради Адамович Н.А., в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А та начальник управління 
12соціального захисту населення Волошина А.М.
  Після теплих слів вітань відбулася урочиста частина нагородження кращих працівників соціальної сфери міста.
  По завершенні офіційної частини урочистостей для всіх присутніх лилися чарівні пісні у виконанні аматорів міського Палацу культури.
 День працівника соціальної сфери – це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки за службовими обов’язками, а й за велінням совісті та покликом душі.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 968 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты