Четвер, 25.04.2024, 08:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 5 » До Міжнародного дня інвалідів
09:17
До Міжнародного дня інвалідів
 
12
До Міжнародного дня інвалідів у місті відбулася низка заходів.

У приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам'янка для осіб з обмеженими фізичними можливостями та підопічних терцентру за «круглим» столом проведена зустріч за участю першого заступника міського голови В.Джулая, начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної, директора терцентру Т.Костікової, голови міської громадської організації Товариства Червоного Хреста України Т.Котинської, спеціалістів управлінь Пенсійного фонду України в м. Знам’янка та Знам’янському районі, соціального захисту населення, терцентру.
Люди з особливими фізичними потребами мали змогу переглянути концертну програму за участю учнів НВК „Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей” та поспілкуватися один з одним у теплій дружній атмосфері за чашкою чаю.
За активну життєву позицію, силу волі і духу, оптимізм, невпинне прагнення до нових здобутків, наполегливість у досягненні мети, самовдосконалення та з нагоди Міжнародного дня інвалідів Володимир Олександрович Джулай нагородив Грамотами Знам’янської міської ради:
- Леонову Наталію Анатоліївну (за участь у цьогорічному Міжнародному конкурсі краси для дівчат на візках «Краса без обмежень – 2013», виборола звання «Міс інтелектуальність»);
- Романюк-Бацанову Любов Олексіївну (за зайняте І місце в огляді-конкурсі на звання «Зразкової оселі підопічного», який щорічно проводиться в територіальному центрі серед підопічних, які мешкають в приватних будинках);
- Лящук Віру Максимівну (за особистий внесок в розвиток прикладного мистецтва, активну участь у виставках);
- Красільнікову Тамару Всеволодівну (за вагомий внесок в розвиток співочого мистецтва та самодіяльної культури міста, творчу роботу, активну участь у фестивалях, концертах).
Кожному з присутніх на цьому заході учні НВК „Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей” вручили виготовлені власноруч пам’ятні сувеніри.
 
12Цього ж дня міський голова Ігор Борисович Крижановський відвідав вдома Почесного громадянина нашого міста, автора багатьох публікацій та книжок, лауреата краєзнавчої премії ім. В.Ястребова, інваліда І групи Рябошапку Олександра Антоновича.

Також Ігор Борисович разом із секретарем Знам’янської міської ради А.Тесленком та депутатом міської ради С.Бойко завітали до підопічних Знам’янського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням та Знам’янського дитячого будинку-інтернату ІІІ-IV профілю.

В усіх управліннях та відділах Знам’янського міськвиконкому, соціального захисту населення проведений День відкритих дверей.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 959 | Додав: Zagor | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты