П`ятниця, 29.03.2024, 14:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Червень » 2 » До Міжнародного дня захисту дітей
14:59
До Міжнародного дня захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей

31 травня 2011 року дитячим відділом міської бібліотеки-філії №2 був проведений конкурс «Дорослі за дітей в тривозі – пригод не буде на дорозі» з учнями перших класів ЗШ №6, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Мета конкурсу - закріпити знання дітей з правил дорожнього руху, запобігання травматизму, виховання культурної поведінки на вулиці і в транспорті.

Тема змагання була обрана не випадково. Дорожній рух і все, що пов’язане з ним – це проблема, яка постала в нашій країні і в інших державах дуже гостро. Щороку зростає кількість випадків порушення і недотримання правил дорожнього руху. Жодна війна не забирає скільки життів, стільки дорожній рух. Безпека дорожнього руху – це життя, яке залежить, насамперед, від нас, від наших умінь і навичок.

Конкурс складався з трьох турів. Діти продемонстрували свої знання з правил дорожнього руху, які набули протягом навчального року.

 

1 червня світ відзначався Міжнародний  день захисту дітей, який вважається одним із найдавніших міжнародних свят. Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. В цей день відбуваються різноманітні заходи, що підкреслюють увагу у формуванні гармонійності особистості. Традиційне свято відбулося і в міській бібліотеці-філії №1. Діти активно і весело брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, бібліотекар разом з ними потрапила до країни дитинства. В кінці зустрічі учасники свята отримали подарунки.

 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 757 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты