Понеділок, 22.07.2024, 15:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 177
Гостей: 177
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 28 » До учеників ПТУ № 12 міста Знам’янка завітали міліціонери
10:07
До учеників ПТУ № 12 міста Знам’янка завітали міліціонери
 12
В приміщенні професійно –технічного училища № 12 міста Знам’янка відбулася зустріч працівників міліції і учеників зазначеного навчального закладу. 

Заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки міськвідділу Олег Васильович Клименко зустрівся з учнями навчального закладу, де пояснив положення чинного законодавства України, закликав молодь вести здоровий спосіб життя не курити, не вживата спиртні напої та наркотичні речовини. Зосередив увагу на тому, що за куріння в невстановленому місті та вживання спиртних напоїв в громадськіх місцях настає адміністративна відповідальність.

Також, повідомив, що найближчим часом планується відкриття Дільничного пункту міліції, який знаходитиметься на території навчального закладу, там будуть перебувати працівники міліції і громадяни будуть мати можливість звертатися безпосередньо до них. 

Присутні мали змогу задавати різні питання які їх цікавили та отримали відповіді. Олег Васильович запросив учеників до міськвідділу де вони могли б поспостерігати за роботою правоохоронців. Такі зустрічі будуть проводитися і надалі.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты