Четвер, 18.04.2024, 18:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 7 » До уваги громадян на території області розпочався місячник добровільної здачі зброї
10:16
До уваги громадян на території області розпочався місячник добровільної здачі зброї
12
У період з 1 по 31 жовтня 2015 року на території держави та Кіровоградщини зокрема триватиме місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових речовин, боєприпасів.

Громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це – мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у власність в установленому порядку.

Зброю можна здати до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області за адресою: місто Знам’янка, вулиця Київська 25, або за телефоном 2-20-94, 102 (зі стаціонарних та мобільних телефонів цілодобово та безкоштовно). Довідки за телефонами: (0522) 39-70-25, 24-74-95.

Правоохоронці нагадують, що згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України, носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 778 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты