П`ятниця, 29.03.2024, 13:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 6 » До уваги керівників підприємств, установ та організацій і громадян міста Знам'янка!
12:29
До уваги керівників підприємств, установ та організацій і громадян міста Знам'янка!
12
Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення проведення мобілізації" від 27.03.2014 року №1169-VІІ, ст.39 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" від 25.03.1992 року №2232-ХІІ доповнено двома новими частинами 2 та 3:

2. За громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, але не більше одного року, зберігаються місце роботи (посада), середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування та форм власності.

3. За громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період не припиняється державна реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб – підприємців.

Управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2015 року №105 затверджений Порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Для виплати компенсації підприємство, установа або організація подає щомісяця до 15 числа управлінню соціального захисту населення звіт про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівникам згідно з додатком 1 зазаначеної постанови, погоджений районним (міським) військовим комісаріатом, який здійснював призов працівника на військову службу, в частині підтвердження призову та проходження військової служби, за адресою: м.Знам'янка, вул.Глібка, 28, каб.13, телефон для довідок 2-34-10.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты