Четвер, 02.05.2024, 07:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 12 » До уваги керівників та головних бухгалтерів підприємств, установ та організацій міста шодо недопущення надання помилкової звітності
10:02
До уваги керівників та головних бухгалтерів підприємств, установ та організацій міста шодо недопущення надання помилкової звітності
           
12
У зв’язку з набранням чинності з 11 серпня 2013 року Закону України від 4 липня 2013 року №406-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи", органами Пенсійного фонду України завершено процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

З 1 жовтня 2013 року аналітичні дані щодо обліку, звітності та стану розрахунків платників єдиного внеску є інформацією виключно органів доходів та зборів України.

Так як звітна інформація до Знам’янської об’єднаної державної податкової інспекції надається в електронному вигляді, обробляється на рівні області і не перевіряється, бухгалтерам підприємств, установ та організацій міста при формуванні звітності по нарахуванню внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування необхідно звернути увагу на показник "кількість створених нових робочих місць у звітному періоді".

Цей показник означає саме кількість створених робочих місць за звітний період (місяць). В наступному місяці повторювати інформацію попереднього місяця не потрібно. Якщо нові робочі місця не створювалися, необхідно ставити позначку "-". 

За більш детальними розясненнями прохання звертатися до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому, вул.Жовтнева, 17, каб. №8, або за тел. 2-20-44.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты