Понеділок, 20.05.2024, 12:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 17 » До уваги мешканців міста!
17:06
До уваги мешканців міста!
 
12         27 квітня 2012 року було прийнято рішення Знам’янської міської ради №582 «Про скасування пункту 1 рішення міської ради від 27 січня 2012 року №496 «Про припинення Знам’янського комунального підприємства теплових мереж шляхом ліквідації за рішенням засновника». Згідно з п.2 даного рішення було погоджено ліквідацію комунального підприємства теплових мереж шляхом банкрутства із застосуванням Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».
Згідно з п.1 Постанови Господарського суду Кіровоградської області від 07 червня 2012 року, Знам’янське комунальне підприємство теплових мереж визнано банкрутом.
18 лютого 2011 року було прийнято рішення міської ради №137 «Про затвердження Програми завершення переходу міста на автономні системи опалення на 2011-2014 р.р.». В рамках реалізації даної програми, згідно рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 11.02.2011 року №76 «Про відключення житлових будинків міста від централізованого теплопостачання» було відключено 28 житлових будинків.
В процесі ліквідації ЗКПТМ в квітні 2012 році було виведено з експлуатації котельню №1 та котельню №3, та, згідно з рішенням виконкому від 13.02.11р. № 62, від централізованого теплопостачання було відключено 25 житлових будинків, про що було письмово проінформовано Знам’янське управління по експлуатації газового господарства.
Для переходу будинків (квартир) на індивідуальне опалення від природного газу, необхідно вирішити питання по заміні газопроводів – вводів (будинкових газопроводів) на збільшення діаметрів, включаючи гідравлічний розрахунок. Дані дії необхідні для забезпечення стабільного та безаварійного газопостачання природного газу споживачам у зимовий період, починаючи з 2012 року.
Вартість робіт з виконання гідравлічного розрахунку склала 392,0 тис. грн., які не були передбачені в бюджеті, тому міськвиконком досягнуто домовленість з ВАТ «Кіровоградгаз» про те, що виконання робіт по гідравлічному розрахунку буде профінансовано протягом 2012-2013 р.р.
На черговому засіданні виконавчого комітету, при плануванні робіт по капітальному ремонту житлового фонду прийнято рішення щодо включення до запланованих на II півріччя заходів:
- виконання гідравлічних розрахунків, кошторисної документації та внесення змін в робочі проекти по заміні будинкових та внутрішньо будинкових газових стояків в багатоповерхових будинках: аванс за виконання запланованих робіт; погашення заборгованості за надані послуги;
- заміна фасадних газопроводів в 7 житлових будинках на загальну суму 198560,0 грн;
Отже, питання фінансування робіт по заміні будинкових газопроводів та внутрішньобудинкових газових стояків на сьогоднішній день вирішується виконавчим комітетом Знам’янської міської ради і знаходиться на постійному контролі.
Враховуючи вищезазначене, виконавчий комітет Знам’янської міської ради звертається з проханням до мешканців, які проживають в житлових будинках комунальної власності щодо відповідального ставлення до роботи, що ведеться. Відповідно до п.п. 2 п. 1 ст. 17 Закону Укріїни «Про житлово-комунальні послуги»: «Споживач зобов’язаний забезпечити доступ до мережі, арматури, засобів обліку, розподільчих систем представників виконавця/виробника за наявності в них відповідного посвідчення для встановлення і заміни санітарно-технічного та інженерного обладнання, проведення технічних та профілактичних оглядів, зняття контрольних показників засобів обліку тощо – згідно з істотними умовами договору.»
Прохання до мешканців житлових будинків надавати доступ представникам виконавця - ЗУЕГГ- для виконання робіт по заміні внутрішньобудинкових газових стояків, які проходять через їх помешкання, та пам’ятати про необхідність кожного дотримуватись вимог чинного законодавства України.


                    Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства
                    Знам’янської міської ради

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 687 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты