Вівторок, 07.05.2024, 15:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Березень » 1 » До уваги мешканців міста!
10:48
До уваги мешканців міста!
 
12         Шановні жителі міста Знам'янка!

Знам'янська громадська організація захисту тварин "За права тварин" та спеціалізована інспекція з благоустрою м. Знам'янки звертається до власників домашніх тварин (собак і кішок жіночої статі) з великим проханням стерилізувати своїх улюбленців у зв'язку з великою кількістю безпритульних тварин на вулицях нашого міста, ряди яких безперервно поповнють домашні тварини, які стали непотрібні своїм господарям, приплід домашніх та безпритульних тварин. Є випадки нападу на людей . По причині відсутності коштів на організацію і утримання притулку для тварин, не можна вирішити питання зменшення безпритульних тварин без Вашої допомоги.
Дуже важливо, щоб кожен із Вас розумів, що розмножуючи домашніх тварин Ви берете на себе за них відповідальність і безпосередньо сприяєте поповненню рядів безпритульними тваринами, які в подальшому загинуть жахливою смертю від отрути або розправи людьми.
Це можна попередити , стерилізуючи своїх домашніх улюбленців. Стерилізацію в м. Знам'янка проводить ветеринарний лікар Луц Олексій Іванович тел. 0504870680.
З матеріалами на проведення агітаційної роботи можна ознайомитися на офіційному сайті Знам'янської міської ради у розділі " Комунальне господарство" – " Спецінспекція".

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 709 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты