Вівторок, 23.04.2024, 14:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 28 » До уваги мешканців міста!
15:50
До уваги мешканців міста!
27 лютого 2018 року  відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюка С.А.

На порядок денний винесено питання про накладання карантинних обмежень по сказу тварин на територію міста Знам’янка.

Начальником Знам’янського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області О.М. Хуторним було повідомлено, що за інформацією начальника Знам’янської районної державної лікарні ветеринарної медицини встановлено, що 25.02.2018 року у південній частині міста було зафіксовано безпритульну тварину – кота, що напав та наніс пошкодження  дитині.

Після звернення батьків дитини до ЦРЛ та проведення дослідження тварини у неї було встановлено захворювання на сказ.

Комісією у відповідності до Закону України «Про ветеринарну медицину», п. 3.6. «Інструкції про заходи щодо боротьби зі сказом тварин» та експертним висновком Кіровоградської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини від 27.02.2018 року № 378 прийнято рішення оголосити територію міста Знам’янка неблагополучною щодо сказу тварин та затвердити заходи по локалізації та ліквідації сказу серед тварин на території міста.

Затвердженими заходами передбачено проведення обліку та щеплення домашніх котів та собак у місцях вказаних державною службою ветеринарної медицини на території міста.

Крім того всім мешканцям міста, котрі були покусані чи отримали інші пошкодження від тварин протягом року, необхідно звернутись за медичною допомогою до травматологічних кабінетів лікувальних закладів.
Для локалізації захворювання заборонено проведення виставок, виводок собак, вивезення за межі міста собак, котів і диких тварин.

Для отримання додаткової інформації та консультацій необхідно звертатись до Знам’янського районного управління головного управління Держпродспоживслужби по телефону 2-13-55 або за адресою м. Знам’янка, пров. 1 Поперечний, 32 (зупинка автобуса «Ветлікарня»).


Головний спеціаліст з питань екології та благоустрою В. Безай
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 950 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты