Субота, 20.04.2024, 14:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 17 » До уваги внутрішньо переміщених осіб!
10:02
До уваги внутрішньо переміщених осіб!
12
Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому повідомляє,що за рахунок залучення гарантованих коштів Європейського союзу в рамках проекту «Побудуємо майбутнє разом!» Кіровоградською обласною радою розпочато реалізацію цього проекту, спрямованого на створення комфортних умов для проживання і отримання освітніх послуг для внутрішньо переміщених осіб із зони проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованих територій України,в смт.Новгородка Кіровоградської області.

У рамках проекту проводиться капітальний ремонт приміщення п’ятиповерхового гуртожитку та благоустрій території для проживання 150 молодих сімей у комфортних умовах,а також капітальний ремонт в приміщенні дитячого навчального закладу «Світлячок» для забезпечення навчально-виховного процесу 70 дітей з отриманням дошкільного виховання.

Закінчення ремонту очікується у вересні 2016 року. Після завершення ремонту внутрішньо переміщені особи, які проживають у тимчасовому житлі, матимуть можливість переселитися у відремонтоване приміщення.

Сім’ї , з числа вищезазначеної категорії, які виявлять бажання проживати в смт.Новгородка,просимо звернутися до управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому за адресою:м.Знам'янка,вул.Жовтнева 17,каб.№9,тел.2-36-78

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 856 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты