П`ятниця, 29.03.2024, 01:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » До уваги жителів міста Знам’янка!
12:54
До уваги жителів міста Знам’янка!
12
На виконання Закону України від 10 грудня 2015 року № 888 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» в частині виконання повноважень органами місцевого самоврядування з реєстрації місця проживання громадян та зняття з реєстрації місця проживання, постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» з 04 квітня 2016 року послуги з реєстрації місця проживання громадян та зняття з реєстрації здійснюються в Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 17, кабінети №11, 13.

Для здійснення реєстрації потрібно подати:
картку реєстрації та адресну картку;
заяву встановленого зразка;
паспорт;
квитанція про сплату адміністративного збору у розмірі 0,0085 розміру мінімальної заробітної плати (12,33 грн.);
документи на житло;
військовий квиток.

Реєстрація місця проживання громадян здійснюється у день звернення особи.

Також, доводимо до Вашого відома, що відповідно до пунктів 4, 5 загальних положень правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року №207 громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов’язані протягом 30 календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання та прибуття до нового місця проживання зареєструвати своє місце проживання.

Батьки або інші законні представники зобов’язані зареєструвати місце проживання новонародженої дитини протягом трьох місяців з дня державної реєстрації її народження.

Прийом громадян з даних питань проводиться щоденно з 08:00 до 17:00 години, субота, неділя – вихідні дні, телефон для довідок: (05233) 7-43-00; 7-43-05.

Реєстрація місця проживання громадян та зняття з реєстрації місця проживання по смт. Знам’янка Друга та с. Водяне здійснюється виконавчим комітетом Знам’янської Другої селищної ради.



Начальник відділу – керівник Центру
надання адміністративних послуг 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради В. Михайлов

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 832 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты