Понеділок, 06.05.2024, 13:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям
16:25
Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям
 
12
В день, коли на світ з’являється малюк, щасливі батьки сяють посмішками. Нові незвичні ролі - мама, тато… Вони відчувають себе іншими людьми - відповідальнішими, дорослішими, досвідченішими.

Але є батьки, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі, батьки, які прийшли до батьківства шляхом усиновлення, опікунства, створення прийомної сім’ї, або дитячого будинку сімейного типу» - саме такими словами розпочали засідання круглого столу «Особлисвості виховання дітей різного віку та підготовка їх до самостійного життя» начальник служби у справах дітей Знам’янського міськвиконкому Карпук Л.Д. та начальник служби у справах дітей Знам’янської райдержадміністрації Сидоренко В.Г.
 
12
Продовжуючи свій виступ Лариса Дмитрівна зазначила, що свято Дня усиновлення дає можливість не лише привітати прийомних батьків, батьків-вихователів, подякувати їм за нелегку, але таку важливу працю.

Мета   «круглого столу» полягала  в тому аби якнайближче познайомитись з міськими та районними прийомними сім’ями, дати можливість поділитись їм своїм досвідом, розповісти про свої проблеми і разом знайти шляхи їх вирішення.
 
12
На заході також були присутні і поважні гості – заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Атаманчук В.В., міський голова Крижановський І.Б., голова районної державної адміністрації Григораш Ю.П., голова районної ради Михайлова Т.А. , керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І., 

- Доброта  і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна задача, обов'язок всього суспільства звертаючись до всіх присутніх говорить заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Атаманчук В.В
 
12
Присутні обговорювали   досвід виховання дітей, розповідали  про проблеми в родинах та шляхи їх подолання. Одна із прийомних мам   розповіла про адаптацію дітей в нових навчальних закладах. Незабутнє враження залишив маленький хлопчик  своїми віршами, виконаними на англійській мові. Мама усиновленої доньки   своєю розповіддю про страхи дитини, які вона отримала у біологічній сім’ї, теж не залишила нікого байдужими.
- 
12
Я дуже вдячний вам за добро, терпіння і невичерпну любов до дітей. Ви робите святу, Божу справу, – зазначає міський голова Крижановський І.Б. та додає, що слухаючи сьогодні історії про усиновлення дітей та спостерігаючи за їхнім життям ми розуміємо, що батьки - усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.
 
12

Свято скінчилось і знову будні, проте коли є підтримка, розуміння, коли результат власної праці – це сяючі очі дитини, то і будні – це свято і не потрібно ніякої більше подяки.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1028 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты