Четвер, 02.05.2024, 05:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 25 » Долучилися до чистоти свого міста!
14:40
Долучилися до чистоти свого міста!
12
Дбайливе ставлення до навколишнього середовища - обов'язок кожного. У наших силах зробити світ навколо себе кращим. Активна участь мешканців у проведенні суботників вказує на підвищення рівня соціальної відповідальності за навколишнє середовище.

  До всеукраїнської щорічної акції «За чисте довкілля» долучились і депутати міської ради, а саме С.Бойко. Завдяки її депутатського звернення була проведена робота з грейдерування між центральною дорогою та тротуаром по вул. Фрунзе (буд№83-87). Дякуючи працівникам Знам'янської філії райавтодору (нач.Л. Маковій) Мостовому І., Кварталову С.,Залівчому С. зроблена маленька , але важлива частина роботи з чистоти та благоустрою нашого рідного міста. 

Також мешканцями будинку №1 по вул.Некрасова прибрана частина скверу (напроти школи-інтернату). Небайдужість та ініціативність знам'янчан допоможе нашій малій батьківщині стати ще гарнішою. Подібні акції «За чисте довкілля» – не показові. Такі заходи є прикладом для наших земляків – берегти диво першої зелені, оберігати землю і збільшувати її багатства.

Маємо надію, що кожен із вас візьме активну участь у проведенні всеукраїнської акції, своєю сумлінною працею поліпшить та створить умови сприятливі для життєдіяльності всіх мешканців та гостей Знам’янщини.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 924 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты