Середа, 24.04.2024, 10:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 23 » Допомога рідному селищу
10:59
Допомога рідному селищу
12 Ось, нарешті, ми і дочекалися справжніх зимових днів. Все навкруги замело і добавилося роботи по прибиранню вулиць від снігу. А кошти в селищному бюджеті на даний вид роботи обмежені.

На допомогу, як завжди, прийшов мешканець нашого селища, голова фермерського господарства «Мороз А.П.», депутат Знам’янської міської ради Мороз Анатолій Павлович. До речі, Анатолій Павлович постійно приймає активну участь у вирішенні питань соціально-економічного розвитку селища, займає активну громадську позицію.

Працівник його господарства, тракторист Валерій Краснослободцев, 22 січня безкоштовно очищав вулиці селища від снігових заметів. Під час роботи виникла поломка внаслідок того, що окремі мешканці нашого селища порушують правила благоустрою. Трактор наїхав на каміння, яке накладено біля будинків і засипане снігом. Відремонтувати трактор, теж безкоштовно, допоміг мешканець смт. Знам’янка Друга, приватний підприємець Лахно Олександр Григорович.

Знам’янська Друга селищна рада висловлює щиру подяку Морозу А. П. та Лахно О.Г. за надану допомогу в очищенні вулиць смт. Знам’янка Друга від снігу та сподівається на взаєморозуміння та подальшу співпрацю.

Звертаємо увагу всіх жителів селища на те, що з настанням сприятливих погодних умов необхідно прибрати каміння з прибудинкової території. У разі невиконання даного звернення до таких мешканців будуть застосовані міри адміністративного впливу.




Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1020 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты