П`ятниця, 29.03.2024, 15:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 13 » Допомога сім’ям загиблих воїнів-афганців
08:53
Допомога сім’ям загиблих воїнів-афганців
  
12
Минуло 25 років після виведення радянських військ з Афганістану, але живі спогади про страшну війну, яка назавжди залишила біль і смуток на серці нашого народу.

Покоління воїнів-афганців зберегло військову відданість, братерство і, по мірі можливості, намагаються підтримувати сім’ї загиблих воїнів. Вони знають ціну життя, дружби, єдності. 

Щороку за підтримкою міського голови Крижановського І.Б. у бюджеті міста закладаються кошти, які спрямовані для надання допомоги членам міської спілки ветеранів Афганістану.

Цього року члени спілки на чолі з її головою – Фесуном Миколою Степановичем запропонували виділену їм фінансову допомогу направити сім’ї загиблого воїна-афганця Лунгула Віктора Григоровича для проведення газифікації будинку.

Селищний голова Філіпенко С.І. разом із Фесуном М.С. 07 травня 2014 року відвідали батьків загиблого Лунгула В.Г. В розмові йшлося про життя, про неспокійне сьогодення. Селищний голова звернувся до Валентини Степанівни Лунгул: «Неможливо чим-небудь компенсувати втрату рідних людей. Але хочу просто подякувати вам за те, що ви сильна жінка. І в міру своїх можливостей ми готові вам допомагати, сприяти в тому, що можемо зробити. Висловлюю вам свою повагу і пошану».

Голова спілки ветеранів Афганістану Фесун М.С. передав батькам загиблого воїна матеріальну допомогу та запевнив, що члени спілки і надалі будуть чесно виконувати свій громадянський обов'язок.

Як кажуть воїни-афганці, війна навчила їх цінувати життя, батьків та мир. Дуже хочеться вірити, що молоде покоління зрозуміє ці важливі поняття та візьме до уваги настанови людей, які пройшли крізь війну.

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1191 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты