П`ятниця, 26.04.2024, 03:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 3 » Допомога землякам-воїнам АТО
14:48
Допомога землякам-воїнам АТО
12
Наша держава зараз переживає нелегкі часи. Тут, на мирній землі, нам гірко спостерігати за військовими діями, які відбуваються на Сході України. І ще важче усвідомлювати, що військовослужбовці проходять всі ці важкі випробування, не маючи в достатній кількості необхідних речей: теплого одягу та взуття, їжі та іншого. Тому і прагнуть люди підтримувати наших хлопців-земляків, які перебувають в зоні проведення АТО. 

Знам’янська Друга селищна рада разом з мешканцями селища вже неодноразово надавали допомогу військовослужбовцям, як землякам, так і іншим, які перебувають в АТО. Цього разу звернулися волонтери з Олександрійського Координаційного центру волонтерів по допомозі воїнам АТО з проханням зібрати військовим продукти харчування та теплі речі.

Працівники селищної ради під керівництвом новообраного селищного голови Москаленка Сергія Борисовича та спільно з головами вуличних комітетів селища протягом короткого часу організували збір всього необхідного. Багато мешканців селища відгукнулися на звернення волонтерів і збирали для хлопців овочі, фрукти, консервацію, теплий одяг. Учні Знам’янської школи І-ІІІ ст.№ 6 передали військовослужбовцям продукти, обереги, малюнки та листи з побажаннями перемоги та скорішого повернення до рідних домівок. 
12

Необхідно зазначити, що в зборі гуманітарної допомоги для воїнів української армії активну участь взяли мешканці вулиць: Ананьєва, Петровського, Ленінградська, Космонавтів, Козіна, Миру, Весняна, Комсомольська, Володарського, ХХ Партз’їзду, Підводянська, Шмідта, Панаріна, Ілліча, Гоголя, Колгоспна та провулок Київський. По мірі можливості люди вносили свій посильний вклад у допомогу. В організаційних заходах по збору продуктів допомагали мешканці селища Єрохін М.В. та Цимбалюк С.О.

27 листопада волонтери приїхали за зібраними речами, а вже вранці наступного дня один із наших земляків, який перебуває в даний час на військовій службі взоні проведення АТО, отримав передачу з рідного селища. 
Бажання допомагати українській армії - особиста справа кожного з нас. Ми можемо надавати різну допомогу: моральну, матеріальну, духовну. Важливий не розмір допомоги, а її щирість. 

Тупало І.А., спеціаліст по роботі з молоддю 
Знам’янської Другої селищної ради
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1136 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты