Середа, 03.07.2024, 08:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 3 » Допоможіть, я хочу бачити життя !
09:35
Допоможіть, я хочу бачити життя !
 12
"Я хочу бачити життя!" - саме під таким гаслом відбудеться IX акція благодійного фонду "Серце до серця"! Цього року акція відбуватиметься у період з 7 по 27 квітня, та присвячена допомозі дітям з вадами зору.

Акція буде проходити за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства молоді та спорту України, вже дев’ятий рік поспіль, і за цей час вже набула загальнонаціональної підтримки. За 8 років існування фонду волонтерами було зібрано 20 518 560,63 грн. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 4 347 176,17 грн., за рахунок яких закуплено для передачі дітям у безоплатне користування 783 слухових апарати нового, а також, в дитячі обласні лікарні медичне обладнання для діагностики і лікування слуху.

Метою цьогорічної акції є концентрування на проблематиці косоокості у дітей, яких нараховується близько 200 тисяч в Україні, та збір коштів на залучення до створення першої в Україні лікарні для лікування косоокості та придбання медичного обладнання в дитячі обласні лікарні України для діагностики і лікування дітей з вадами зору.

Головне завдання дитячих офтальмологів - пролікувати дітей, підняти їм гостроту зору в дошкільному віці. Щоб вони займалися у загальноосвітніх школах, а не в школах для сліпих та слабко зрячих. Раннє виявлення неправильності будови ока у дитини і своєчасна діагностика та лікування цих захворювань дадуть змогу мати повноцінний зір та вибрати омріяну професію.

Закликаємо усіх небайдужих ! Приєднуйтесь!

"Волонтер" акції "Серце до серця" - це доброволець, який у дні фіналу акції (26 - 27 квітня 2014 року) виходить на вулиці свого міста зі спеціальними скринькою та бейджиком і звертається до перехожих з пропозицією зробити благодійний внесок у скриньку. Кожному, хто зробив благодійний внесок, волонтер дарує сердечко - наліпку. Акція триває весь день, після збору коштів, волонтери приносять скриньки у банк (згідно координації обласного представника). Там при спеціальній комісії перевіряється цілісність скриньки та пломб, і тільки у присутності волонтера вона відкривається та рахуються кошти. Волонтером може стати будь-яка бажаюча особа, незалежно від віку і статі.

Пам’ятайте, що всі кошти, зібрані у Кіровоградській області будуть витрачені на закупівлю медичного обладнання для дитячих лікарень, для діток із вадами зору у Кіровоградській області.

Якщо ви бажаєте стати волонтером по збору коштів, або внести матеріальну допомогу на підтримку акції «Я хочу бачити життя», звертайтеся у період з 7 квітня по 16 квітня до Знам’янського міського центру соціальних служб, для сім’ї дітей та молоді Виконавчого комітету Знам’янської міської ради, за адресою м. Знам’янка, вул. Жовтнева, 17, каб. № 4.

Додаткова інформація за тел. 2-07-06 або 2-11-65

Не зволікайте, звертайтеся вже зараз, можливо саме Ви допоможете здійснити чиюсь дитячу мрію – бачити життя!!!!

Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1107 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты