Субота, 27.04.2024, 06:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 2 » Дорогі юні знам’янчани! Шановні вчителі та батьки!
17:13
Дорогі юні знам’янчани! Шановні вчителі та батьки!
12
Місяць травень традиційна пора випускних вечорів. 31 травня 2016 року в Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка  відбувся випускний вечір. Позаду залишилися хвилюючі моменти екзаменів, конкурсів та концертів. Свято випускників  «Музика мого дитинства» був  приурочений до Дня Міжнародного  захисту дітей. 

У цей день 24 випускника закладу отримали свідоцтва про здобуття початкової спеціалізованої мистецької освіти, з них  5 учнів: Макарова Олександра, Шимко Леся, Степанова Діана, Чубова Юлія, Малінін Ігор отримали свідоцтва  та грамоти  за відмінне навчання та активну участь у творчому житті школи. Ще 7 учнів школи отримали грамоти за активну участь у творчому житті школи.
12

Святково прибрана зала була наповнена атмосферою творчості та домашнього затишку. Випускники дарували  всім присутнім найкращі побажання  та  свій  останній шкільний  концерт. Окрема подяка була висловлена батькам учнів за активну співпрацю зі школою. 

На випускному вечорі були присутні міський голова Філіпенко Сергій Іванович його перший заступник Загородня Валентина Григорівна та головний спеціаліст відділу культури і туризму Безребра Надія Сергіївна, які виступили з вітальними промовами. Міський голова вручив свідоцтва з відзнакою та грамоти кращим учням школи. 

До побажань на адресу випускників приєднались: директор школи Івасенко С. В., заступник директора з НВР Яблуновська Н. А., завідуюча відділом струнно – смичкових інструментів Бельніцька А. О. Слово брали і батьки учнів, які висловили адміністрації школи та викладачам подяку за  плідну, наполегливу працю. 

Приємно також відзначити, що педагогічний колектив мистецького закладу зробив все можливе, аби виконати важливу місію по вихованню працелюбності учнів, розвитку вміння організуватися і раціонально розподілити свій час, прищепленню смаку до мистецтва, пробудженню творчого начала, яке знадобиться в їх подальшому житті.

На завершення вечора відбувся традиційний запуск повітряних кульок. Щасливої вам дороги випускники! Пронесіть через життя любов до мистецтва – вічного і неповторного!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты