П`ятниця, 26.04.2024, 07:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 28 » Друге пленарне засідання 36 сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання перенесено
14:23
Друге пленарне засідання 36 сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання перенесено
12
 28.07.2017 р., о 09.00 год., відповідно до розпорядження міського голови від 25.07.2017 року №26, в залі засідань міської ради мало відбутися друге пленарне засідання 36 сесії міської ради. З 34 депутатів міської ради були присутні 14, що не дало можливість продовжити роботу сесії.
На сесії були присутні депутати: О.Антоненко, І.Грінченко, І.Зіньковська, С.Каратєєв, Н.Тесленко, О.Карнаух, Ю.Майборода, А.Мороз, І.Микуляк, С.Лєвінте, Н.Тишкевич, Ю.Сопільняк, О.Кузін, С.Бойко. 
Відсутні депутати: О.Бойчук, Н.Клименко, Т.Макарова, С.Філіпова - відпустка, О. Тітарєв,   О.Озеряний, В.Озеряний, Р.Кондратьєв, С.Гуров, О.Луц, Н.Данасієнко, А.Тесленко О.Рубан, К.Пастух, – виробнича необхідність, Є.Ліщенко – перебуває в АТО, М.Терновий, В.Мацко – за станом здоров’я, Н.Коленченко, Л.Семиніна, С.Постика – відрядження. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота проінформувала присутніх про нагальну необхідність проведення сесії в липні поточного року саме з метою забезпечення збалансованості державного бюджету України, обласного бюджету Кіровоградської області та міського бюджету м. Знам’янка,  для включення відповідних змін  до розпису міського бюджету за доходами та видатками, у тому числі щодо розподілу субвенцій, що надходять з державного бюджету.
Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було висловлено пропозицію щодо перенесення другого пленарного засідання на 31 липня 2017 року задля використання всіх наявних можливостей та прийняття рішень міської ради, що є першочерговими для життєзабезпечення нашого міста.

Депутати міської ради Ю.Сопільняк, Н,Тишкевич, О.Антоненко погодилися із необхідністю, відповідно до вимог Регламенту Знам’янської міської ради, надати одну годину працівникам відділу забезпечення діяльності міської ради ( нач. Н.Брунцвік) для додаткового уточнення причин відсутності та з’ясування в телефонному режимі можливості прибути для проведення сесії відсутніх депутатів. Міським головою С.Філіпенком було надано відповідне доручення.

Після годинної перерви, за результатами отриманої інформації, було підтверджено відсутність кворуму та неможливість подальшого проведення пленарного засідання.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота повідомила присутніх депутатів щодо розпоряджень КМУ відповідно до яких необхідно вносити зміни до міського бюджету та зачитала назви об’єктів освіти, що мають отримати кошти на: заміну вікон на енергозберігаючі ( ЗШ №6), капітальний ремонт приміщення ( ДНЗ №6), придбання елементів дитячого майданчику ( ДНЗ №7).
В обговоренні ситуації, що склалася взяли участь депутати міської ради С.Бойко ( щодо дати та часу на яке можливо перенести пленарне засідання), І.Микуляк ( щодо поваги до депутатів міської ради), Ю.Майборода ( щодо законодавчого вирішення питання розподілу субвенції), О.Антоненко ( щодо висвітлення причин не проведення пленарних засідань в газеті «Знам’янські вісті»), Н.Тишкевич ( щодо пропозиції проводити засідання на початку серпня).12
Голова депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батківщина» Знам’янської міської ради 7 скликання І.Зіньковська висловила позицію своєї фракції та наголосила на тому, що члени її політичної партії в міській раді завжди готові працювати та приймати рішення на користь громади. Підтримує пропозицію міського голови Сергія Івановича Філіпенка щодо перенесення дати проведення другого пленарного засідання на 31.07.2017року.
Беручи до увагу необхідність прийняття у поточному місяці рішення щодо внесення змін до бюджету, затвердження земельних питань тощо, друге пленарне засідання 36 сесії Знам’янської міської ради, відповідно до розпорядження міського голови від 28.07.2017 року №27 перенесено  на 10.00 год. 31 липня 2017 року
  Наприкінці, депутат міської ради С.Бойко запросила всіх присутніх, з нагоди Дня міста, завітати 05.08.2017 року о 19.00 год. до Міського Палацу культури та відвідати виставу «Бодька – бос всіх павуків, або кумедна історія агронома».
    

                                                                                                          Начальник відділу забезпечення
                                                                                                          діяльності міської ради 
                                                                                                          Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 790 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты